ΜΥΡΩΝ ΦΛΟΥΡΗΣ

ΜΥΡΩΝ ΦΛΟΥΡΗΣ Ιδρυτικό Μέλος

This post is also available in: English

O Μύρων Φλουρής εργάζεται στη Διεύθυνση Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εθνικής Τράπεζας. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράπεζας το 2007, αρχικά ως Επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών της Διεύθυνσης Private Banking και μετέπειτα της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Κεφαλαιαγορών και Χρηματαγορών, προερχόμενος από την θυγατρική Π& Κ Χρηματιστηριακή, όπου διετέλεσε διευθυντής Δικτύου και Marketing.

Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των επενδυτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης ως επικεφαλής Πωλήσεων, Marketing και Business Development.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από πρωτοβουλίες εφαρμοσμένης καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας, αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία στη σύλληψη και υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται, επίσης, η ενδοεπιχειρησιακή καινοτομία, η ψηφιακή στρατηγική των επιχειρήσεων και τα ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Oxford Brookes University. Κατέχει δίπλωμα εξειδίκευσης στη Τεχνολογική Στρατηγική των Επιχειρήσεων από το ΕΜΠ.