Χάρης Λιναρδάκης

Χάρης Λιναρδάκης IBM Cloud Leader Greece and Cyprus at IBM

This post is also available in: English

Ο Χάρης Λιναρδάκης είναι υπεύθυνος για τις λύσεις cloud της ΙΒΜ για Ελλάδα και Κύπρο από το 2015. Στο πλαίσιο του ρόλου του, βοηθάει εταιρείες στην Ελλάδα και στην Κύπρο να αξιολογήσουν την ετοιμότητα τους για τη μετάβαση στο cloud, να αναπτύξουν στρατηγικές υιοθέτησης του και να ενδυναμώσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό  τους.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του απασχόλησης στην ΙΒΜ, έχει αναλάβει ρόλους ανάπτυξης πωλήσεων στο τμήμα υπηρεσιών της ΙΒΜ καθώς και στο τμήμα εταιρικών πελατών. Ως επαγγελματίας, είναι αφοσιωμένος στο να παραδίδει επιχειρηματική αξία μέσω των πλέον πρόσφατων τεχνολογικών λύσεων και πρωτοποριακής σκέψης. Στα κύρια ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται λύσεις cloud platforms και services, business analytics, internet of things, cognitive applications και agile application development.

Ο Χάρης κατέχει πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού και διδακτορικό στις τηλεπικοινωνίες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα εστιάζοντας σε πρωτόκολλα πολλαπλής πρόσβασης σε οπτικά δίκτυα.