Καλογεροπούλου Νεκταρία

Καλογεροπούλου Νεκταρία Μέλος Δ.Σ

This post is also available in: English

Senior Account Manager Transportation, Energy & Public Sector at Nokia Hellas

Η Νεκταρία Καλογεροπούλου είναι Υπεύθυνη Πωλήσεων για Νέες Τεχνολογίες και Στρατηγικές ψηφιοποίησης (digitalization) στους  κλάδους Μεταφορές (Transportation/ Logistics), Ενέργεια (Utilities), Δημόσιος Τομέας (Public Sector), συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Έξυπνες πόλεις (Smart Cities), Internet των Πραγμάτων (ΙοΤ) και Αυτοματισμός (Automation).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Τηλεπικοινωνίες από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Bristol στην Αγγλία και ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Πριν από τη Nokia, εργάστηκε δεκατέσσερα (14) χρόνια στην Ericsson Hellas, τα τελευταία πέντε (5) χρόνια των οποίων, ως Account Manager με ευθύνη τις πωλήσεις Λύσεων Δικτύων και Internet of Things (IoT) σε καθετοποιημένους κλάδους της αγοράς (Enterprises & Public Sector). Στο παρελθόν, εργάστηκε ως υπεύθυνη τεχνικών προσφορών Κάθετων λύσεων, ΙΤ και Managed Services για πελάτες του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα  και πριν από αυτό ως υπεύθυνη υλοποίησης Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για πελάτες Κινητής Τηλεφωνίας. Ξεκίνησε στην Ericsson Hellas ως μηχανικός Δικτύου Κορμού για πελάτες Κινητής Τηλεφωνίας.

Πριν την Ericsson, εργάστηκε στο εξωτερικό για 7 χρόνια στην Texas Instruments, σε θέσεις τεχνικού συμβούλου και πωλήσεων για τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) μεγάλων εταιριών Δικτυακού Εξοπλισμού.